Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2014

Linux Kullanıcıları Derneği tarafından yılda bir kez düzenlenen ve Türkiye’de Linux ve Özgür Yazılım ile ilgili herkesin buluşma yeri olan Özgür Yazılım ve Linux Günleri‘nin bu yılki etkinliği 28-29 Mart 2014′te, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde düzenleniyor. Bu yıl, Belge Özgürlüğü Günü de etkinlik kapsamında yer alacak ve Free Software Foundation Europe Başkanı Karsten Gerloff, konuşmacılar arasında yer alacak. Etkinlikte; yeni başlayanlar, masa üstü, kurulum, dağıtımlar, sunucu, ağ servisleri, güvenlik, yasal konular, lisanslar, özgür yazılım politikaları, mobil yaşam, başarı öyküleri, kurumsal uygulamalar, Türkiye’de geliştirilen projeler gibi konular ele alınacak. Ziyaretçilerin ücretsiz Linux CD’leri elde edebileceği etkinlikte, aynı zamanda, getirecekleri bilgisayarlara konunun uzmanı gönüllülerin yardımıyla GNU/Linux sistemler kurabilecekleri ifade ediliyor. Kamu kuruluşları ve özel sektörden ilgili şirketler de bir stand açıp ürün ve hizmetlerini tanıtabilecekler.

Kimler Katılır?
GNU/Linux kullanıcıları, GNU/Linux kullanıcı adayları, GNU/Linux ve özgür yazılım meraklıları, üniversite öğrencileri, bilişim sektörü çalışanları vb.

Ben Neden Katılayım?
GNU/Linux’a ve özgür yazılıma ilgi duyuyorsanız, bilişim sektörünün uzmanlarıyla tanışıp, soru sormak istiyorsanız, bilgi teknolojilerindeki son gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız, konunun uzmanları yardımlarıyla bilgisayarınıza GNU/Linux kurmak isterseniz vb.

Ne Zaman? Nerede? Kaç Para?
28-29 Mart 2014′te, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde.
Ücretsiz! Kayıt gerekmiyor.

0 0 Oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Yorum yapar mısınız?x