Archive | Şubat, 2008

CoolerMaster COSMOS S Kasa

Bilen bilir, CoolerMaster daha önce Stacker adlı ürünüyle belli bir başarıya imza atmıştı. Özellikle oyunculara yönelik nitelikleriyle standart bir PC kasası olmayı hedeflediği söylenen firma, bu ürününde ön panelin tamamında ve yan panellerde kısmen metal ızgara kullanmış. Diğer kısımlar alüminyum. Yan panel fanının 150 CFM hava akışı yaratabilen 20cm çapında bir fan olduğunu belirtmek gerekir.

Continue Reading →

Kasayı suyla soğutmak isteyenler için boruların geçeceği delikler hazır.

0

Küçük ve İşlevsel: Linutop 2

Ofiste, bankada, okulda veya herhangi bir yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir PC yüksek performans gerektiren pahalı unsurlar içermek zorunda değildir. Linutop adlı bir üretici, bu yaklaşımdan yola çıkarak üretmeye karar verdiği küçük bilgisayarı Linutop 2’yi duyurdu.

Continue Reading →

Fransız pc üreticisi Linutop’un hazırladığı bilgisayar, avuç içine sığabiliyor. Linux tabanlı olan Linutop 2 özellikle ev kullanıcılarını, maliyet odaklı pc gereksinimi duyan ve ayrıca enerji tüketimi ve bakım masraflarını ön planda tutan kurum ve kuruluşları hedef alıyor denilebilir.

 

0

Intel 6 Çekirdekli İşlemciye Hazırlanıyor

Sys-Con adlı sitede Maureen O’Gara imzasıyla çıkan habere göre, Intel 45 nm Penryn mimarisine sahip 6 çekirdekli bir işlemci çıkarmaya hazırlanıyor. Harpertown’un devamı olacak olan yeni işlemci Dunnington’un üzerinde 16 MB L3 paylaşımlı cache bulunacağı söyleniyor. 120W üstünde bir TDP’ye sahip olacak işlemcinin Clarksboro anakart yongalarında çalışacağını belirtelim. Bu işlemci sunucu pazarı için tasarlanmış. Yaz aylarında piyasada olması beklenen işlemcinin daha erken çıkmasının da olası olduğunu vurgulamak gerekir.

0