2019 Debian proje lideri seçimi sonuçları açıklandı

lists.debian.org’a gönderilen bir mesaj ile 2019 Debian proje lideri seçimi sonuçları açıklandı. Yeni Debian proje lideri Sam Hartman oldu. Projeye 2000 yılında katılan Sam Hartman; MIT Kerberos Konsorsiyumu’nda baş teknoloji uzmanı olarak birkaç yıl görev yaptı. Hartman; Debian ya da günlük işi üzerinde çalışmadığı zamanlarda, yazdığını, okuduğunu, yelken açmayı öğrendiğini ve hayatı dolu dolu sevdiğini söylüyor. Debian’ı evi gibi hissetiğini söyleyen Hartman; çok çeşitli bir topluluk olduklarını ve işlerini daha büyük bir maaş çeki için bir araç olarak değil, dünyayı daha iyi hale getirmenin bir yolu olarak gördüklerini belirtiyor. Lucas Nussbaum’un DPL sorumluluklarının mükemmel bir özetini yazdığını söyleyen Hartman; bunlardan kendisi için en önemlisinin Debian’ı eğlenceli kılmak olduğunu ifsde ediyor. Hartman; insanların Debian’a katkıda bulunmaktan zevk almasını istediklerini belirtiyor.

lists.debian.org’a gönderilen bir mesaja buradan ulaşabilirsiniz. Oylama sonuçlarının ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.

0 0 Oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Yorum yapar mısınız?x