Özgür Web Teknolojileri Günleri 2016

ozgur-web-tekno-k

Linux Kullanıcıları Derneği (LKD) tarafından yılda bir kez düzenlen Özgür Web Teknolojileri Günleri; bu yıl, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü ile birlikte organize ediliyor. 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi‘nde gerçekleştirilecek olan etkinliğe yönelik çalışmalar devam ediyor. İlgilenen herkesin buluşma yeri olan Özgür Web Teknolojileri Günleri’nde, organizasyonlar, kamu kuruluşları ve özel sektörden ilgili şirketler stand açıp, ürün ve hizmetlerini tanıtma olanağı da buluyor. Özgür Yazılım gönüllüleri, meraklıları, web uygulamaları geliştirenler, yönetenler, sistem ve ağ yöneticileri, üniversite öğrencileri ve bilişim sektörü çalışanlarının katılması beklenen etkinlik, ücretsizdir, ancak, üniversitenin talebi nedeni ile katılım için kayıt gerekmektedir.

Özgür Web Teknolojileri Günleri 2016, şu adreste gerçekleştirilecek: Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kat:1, 34342 Bebek/İstanbul Türkiye.

[OpenStreetMap] [Harita Boğaziçi]
[Google Maps] [Harita Görseli]

Etkinlik hakkında daha geniş bilgi edinmek üzere ozgurwebgunleri.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

, , ,

0 0 Oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Yorum yapar mısınız?x