Archive | Eylül, 2008

AOC 919Pwz

AOC’nin üstün ergonomik özelliklere sahip, Professional Line serisinin geniş ekran modeli olan 19″ TFT monitörü, ofis ve grafik uygulamalarında profesyonellerin tercihi olacak. Diğer 19″ monitörlerden farklı olarak, 48 cm’lik diyagonal ekran ölçüsünde 1680 x 1050 pikselli sıra dışı bir çözünürlüğe sahip olan monitör 10.000:1 değerindeki yeni kontrast oranıyla ayrıntıda mutlak netlik sağlıyor.

Continue Reading →

Dynamic Color Boost (DCB – Dinamik Renk Zenginleştirme) sistemi ile de canlı ve gerçeğe uygun renkler elde ediliyor. AOC 919Pwz’nin tepkime süresi 2 ms.

 

0

Asus F6V

Asus, uzunca bir süredir kendinden çokça söz ettirdiği dizüstü bilgisayar pazarına bu kez daha farklı çıkıyor. Asus F6V’yi diğerlerinden farklı kılan şey, donanım olarak sahip olduğu özelliklerin çok farklı oluşu değil. Asus F6V’nin farklılığı, çalışırken bulunduğu ortama hoş kokular yayıyor olması.

Continue Reading →

Dört farklı renkte satışa sunulacak olan ASUS F6V bilgisayarların pembesinin “çiçek”, mavisinin “okyanus”, siyahının “misk”, bej olanının “sabah çiyi” kokusu yaydığı söyleniyor. Bilgisayarların donanım özellikleriyse aynı olacak.

 

0

Gigabyte Ultra Durable 3 Teknolojisi

Gigabyte, masaüstü bilgisayarlarda kullanılan anakartlar için yeni geliştirdiği Ultra Durable 3 teknolojisiyle gündemde. Firma, Ultra Durable 3 teknolojisiyle üreteceği anakartlar ile geliştirilmiş enerji tasarrufu ve hızaşırtma gibi konularda, çok daha kararlı bir yapı ve işlevsellik sunmayı amaçlıyor.

Continue Reading →

Gigabyte, anakartın ısı sorununu etkin biçimde çözmek ve yüksek soğutma sağlamak için bakır oranını iki kat artırmış. Böylelikle, Ultra Durable 3 teknolojisi, standart anakartlara oranla 50 dereceye kadar daha iyi soğutma performansı vaat ediyor.

 

0

Dell S2309W LCD Monitor"

Son günlerde, çıkardığı LCD monitörlerle adından sıkça söz ettiren Dell, piyasaya yeni bir LCD monitör sundu. S2309W kod adıyla çıkarılan ürün, geniş ekran formunda ve 23″ boyutunda. 1920 x 1080 çözünürlüğü 16:9 formatında sunan monitör, 5ms tepkime süresine sahip. 300 cd/m2 parlaklık değeri taşıyan ürün full HD desteği de sunuyor. Ne var ki üründe, HDMI bağlantısına yer verilmemiş.

Continue Reading →

DVI ve analog VGA bağlantı noktalaryla yetinilmiş. 1:1000 karşıtlık değerine sahip olan LCD monitörün, ne zaman kullanıma sunulacağı ve fiyatının ne olacağı konusunda şu an için kesin bir bilgi bulunmuyor.

0

Monster T2-Rex T96M860TU

Dış kapağının üzeri ve klavyenin kenarları firçalanmış metalik bir malzemeyle kaplanmış olan Monster T2-Rex T96M860TU, şık bir görünüme sahip. Arka kısmında bir USB 2.0, bir HDMI, bir DVI, bir USB 2.0/eSATA ve güç bağlantısı yer alan ürünün ön tarafında kart okuyucu ve PCMCIA Express 34/54 girişleri bulunuyor.

Continue Reading →

Sol tarafında da DVD-Yazıcı yer alan bilgisayarın 1680 x 1050 çözünürlüğünde 15.4″ WSXGA TFT ekranı var. Intel® Core 2 Duo T9600 işlemciye sahip olan ürünün üzerinde Nvidia GeForce 9800M GTS 512 MB GDDR 3 ekran kartı bulunuyor.

0

Canyon ChatPack

Canyon; MSN, Yahoo Messenger ve Skype ile sık sık sesli ve görüntülü iletişim yapmayı seven kullanıcılar için geliştirdiği web kamera ve kulaklık setinden oluşan ürünü ChatPack’i piyasaya sundu. VoIP yazılımları ile de uyumlu olan ürün, farklı renk seçenekleriyle satışa sunulmuş bulunuyor.

Continue Reading →

Kullanıcı, siyah/gri renkli CNR-CP7, siyah/mavi CNR-CP3 ve turuncu/beyaz CNR-CP5 seçeneklerinden kendisine uygun olanı tercih ediyor.

 

0

ASUS N Serisi Dizüstü Bilgisayarlar

Asus, Eee PC’leriyle yakaladığı başarıdan sonra, N serisi ile yüksek performansı uygun fiyata sunarak kullanıcıyı hoşnut etmekte kararlı görünüyor. Toplam dört modelden olusan N Serisi bilgisayarların N10 ve N20 diye adlandırılanları, sırasıyla 10.2″ ve 12.1″ boyutlarda ekranlara sahip küçük modeller.

Continue Reading →

N10 modeli; Atom N270 işlemcisi ve GeForce 9300M GS ekran kartı taşıyor. 3 hücreli bataryayla 1.4 kg. ağırlığa sahip. N20; Intel Core 2 Duo işlemci seçenekleri sunuyor. N10’daan farklı olarak Blu-ray sürücü ile gelen N20 de 3 hücreli bataryayla 1.85 kg ağırlığında.

0